Jak podpořit zdraví pleti zevnitř?

Krásná a zdravá pleť není jen o kosmetických přípravcích, ale také o tom, co jíme, pijeme a jak se cítíme. Je důležité si připomenout, že pleť odráží celkové zdraví našeho těla. Vzájemná souvislost mezi zdravým životním stylem a krásnou pletí je nezvratná.

Aby naše kůže zůstala zdravá, potřebuje mnoho živit, jako jsou například vitamíny C a A, oxid křemičitý, omega 3 a 6 esenciální  mastné kyseliny. Některé látky si tělo nedokáže samo vyrobit a je potřeba je do těla dodávat. Strava by měla být bohatá na minerály, vitaminy a antioxidanty. Dále je potřeba dodržovat pitný režim a pít čistou vodu. Nezapomínejte i na spánkovou hygienu a správné návyky před usínáním. Chcete se dozvědět více o tom, jaké jsou příčiny nemocí, co to je překyselení organismu, jak bojovat s chronickou únavou, jak podpořit zdraví střev, jater a buněk? Chceme vás inspirovat ke zlepšení kvality vašich životů. Věnujeme    se konceptu zdraví, osvětě v oblasti primární prevence a prodloužení života.

Přijďte za námi a seznamte se s naší prací.

Těšíme se na Vás v pondělí 29.4. v 17:30 hodin ve Studiu Berenika (60 – 90 minut).


A na závěr typ pro posílení imunity z babiččiny lékárny.

SEDMIKRÁSKOVÝ SIRUP - sirup posiluje imunitu, zlepšuje vstřebávání vitamínů i minerálů, působí protizánětlivě a ulehčuje odkašlávání.

Návod na přípravu:

  • 600 ks květů sedmikrásky (sedmikráska chudobka),
  • 1 kg cukru krystal,
  • 3 citróny,
  • 2 l vody.

Květy sedmikrásek opereme, vsypeme do vroucí vody, přidáme důkladně omyté, celé, na kolečka nakrájené bio citróny, zbavené pecek, odstavíme a necháme louhovat nejméně do druhého den. Poté přecedíme přes plátýnko a květy i citróny vymačkáme. Přidáme cukr a vaříme, dokud sirup nezhoustne. Necháme trochu vychladnout a plníme do vypařených nahřátých lahví.
Užíváme jednu lžičku 3x denně.