JARNÍ „NAKOPNUTÍ“ PLETI

Jaro je ideální čas pro pleťovou detoxikaci. Pojďme si tvářičku rozmazlit biodynamickou kosmetikou a trochu jí po zimě dopřát. Pravidelné čištění, tonizace a hydratace ideálně dvakrát denně je základem zdravé a krásné pleti.

Zahrňte k hloubkovému čištění pleti i pravidelný peeling. Doporučujeme čistě přírodní pleťový peeling dieNikolai pro promasírování
a rozjasnění. Zkuste používat tento peeling 1x týdně a brzy uvidíte výsledky.


A proč je důležité dopřát pleti pravidelný peeling (samozřejmě bez agresivní chemie ?

  • Krásně rozjasní tvář.
  • Šetrně odstraní odumřelé kožní buňky a připraví pokožku pro následnou péči.
  • Pomáhá regeneraci pleti.
  • Pomůže vám předejít ucpávání pórů a tvorbě černých teček.
  • Je to super prevence proti vráskám.

A pokud vás zajímá, tak jako nás, co všechno námi používaný peeling obsahuje a
neobsahuje, čtěte dál!


Tento 100% přírodní peeling neobsahuje syntetické látky nebo mikroplasty. Pleť tak opečováváte jen přírodním jílem, moukou z hroznových jader a vinným kamenem. Léčivý přírodní jíl obsahuje vysoký podíl minerálních látek. Na pleť má jíl regenerační a detoxikační účinky a zároveň ji čistí, zklidňuje a zvláčňuje. Mouka z hroznových jader je bohatá na přírodní antioxidanty, intenzivně vyživuje a chrání pleť. Má regenerační schopnosti, zpevňuje cévy a pomáhá při kožních problémech.

Po vyčištění nezapomeňte pleť tonizovat vhodným tonikem a následně použít intenzivní pleťové sérum, který vaši pleť tak říkajíc „nakopne“. Závěrečným krokem je pak použití krému podle typu pleti.

Chcete o sebe začít pečovat přírodní cestou? Poradíme vám, jak na to. Nebo si chcete vyzkoušet kosmetické ošetření na vlastní kůži?

Kontaktujte nás.